Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op met WBK Timmerwerken voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van timmerwerk, hang- en sluitwerk of onderhoud. Het team van WBK Timmerwerken komt bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan ook gedurende de avonduren of in het weekend. Daarnaast ontvangt u altijd voorafgaand aan een opdracht een op maat gemaakte offerte, per onderdeel gespecificeerd.

Contactgegevens

Ezelvenstraat 25
5051 EL Goirle

06 27475478
info@wbktimmerwerken.nl

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Wat doet Willem van de Gevel

U kunt Willem van de Gevel bellen voor kleine tot middelgrote verbouwingen. In principe voor elke denkbare klus. Hij biedt u het complete pakket. Van dakramen aftimmeren, traphekken, plinten, kozijnreparaties en carport zetten tot het plaatsen en renoveren van badkamers, keukens en toiletten. In principe werkt hij elke klus alleen af, voor grotere opdrachten werkt hij samen met een vaste partner. Hij is dan zelf wel altijd aanwezig om het verloop van de werkzaamheden in de gaten te houden.

Hoe werkt Willem van de Gevel?

Tijdens zijn werk staat Wilem van de Gevel garant voor netjes werken op een opgeruimde werkplek. Wanneer Willem is geweest hoeft u niet bang te zijn voor overlast, hij werkt zorgvuldig en opruimen hoort standaard bij zijn werk. Bovendien zorgt hij ervoor, dat u zo kort mogelijk in de rotzooi zit, want Willem werkt elke opdracht af totdat deze klaar is. Doordat hij met goede planningen werkt, kan hij de kleinere klussen snel inplannen en met grote opdrachten daadwerkelijk starten op de afgesproken datum.

Wij verrichten de volgende werkzaamheden:

  • Het plaatsen van dakramen, dakkapellen en dakopbouwen
  • Het plaatsen en vervangen van ramen, deuren en kozijnen
  • Reparatie en onderhoud van hang- en sluitwerk
  • Deuren afhangen, standaard bij ons met veiligheids hang- en sluitwerk
  • Verbouw en aanbouw