Het logo van WBKtimmerwerken.

Niets is te gek voor de veelzijdige timmerwerker

Jouw vakman voor iedere binnen en buiten klus voor zowel bedrijven als particulieren

WBK Timmerwerken is van alle markten thuis. Zo levert WBK Timmerwerken uiteraard timmerwerk, maar ook ramen en deuren en het realiseren van aanbouw en schuren. Daarnaast realiseert WBK Timmerwerken ook renovaties, dakkapellen en dakramen, hang en sluit werk en kan WBK Timmerwerken complete isolatie leveren. Bekijk alle diensten die WBK Timmerwerken te bieden heeft of neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek waarmee we jou van dienst kunnen zijn.

Timmerwerk

Timmerwerken is een breed begrip. Zo zijn wij ook breed gespecialiseerd in onder andere renovatie, aanbouw, onderhoud en maken wij nieuwe producten.

Ramen & Deuren

Een nieuwe voordeur plaatsen of je raam en kozijnen vervangen? WBK Timmerwerken neemt jouw werk uit handen en verzorgt de vervanging en plaatsing van A tot Z.

Aanbouw & Schuren

Wil je extra comfort, bergruimte of een praktische hobbyplek? WBK Timmerwerken realiseert ook aanbouw, schuren en bijgebouwen in de tuin op maat.

Renovatie

Last van lekkages op het dak of een trap die versleten is? Dit zijn vervelende zaken die je liever niet wilt hebben. WBK Timmerwerken is er voor al je renovatie opdrachten.

Dakkapel & Dakraam

Meer lichtinval krijgen en ruimte op je zolder creeren? Met een dakkapel is dit allemaal te bereiken. WBK Timmerwerken plaatst dakramen en dakkapellen.

Hang & Sluit werk

Net verhuisd naar een nieuwe woning of wil je je woning beter beveiligen dan is het plaatsen van goedgekeurd en gecertificeerd hang en sluitwerk een goede keus.

Isoleren & Na isoleren

Op weg naar een energie neutraal huis? Laat dan je huis isoleren. Het voorwerk, de isolatie en het nawerk wordt zorgvuldig door WBK timmerwerken verzorgd.

Houtrot

Houtrot is iets vervelends wat je liever niet aantreft in en rondom je woning. WBK Timmerwerken neemt de behandeling van houtrot graag uit jouw handen.