Het logo van WBKtimmerwerken.

Aanbouw en schuren

Wil jij een mooie hobby plek? Of een aanbouw aan je huidige woonkamer? WBK Timmerwerken realiseert jouw droom tot een aanbouw of schuur.

Extra leefruimte, meer genot

Aanbouw

Jij bent klaar voor die volgende stap in jouw woning: een aanbouw realiseren! Bij een aanbouw komt veel kijken en WBK Timmerwerken kan jou helpen met het plaatsen van de aanbouw. Zo neemt Willem alles uit jouw handen zodat je hier geen zorgen meer om hoeft te maken. Bij het realiseren van een aanbouw worden de muren en het dak van de aanbouw standaard geïsoleerd.

De aanbouw plaatsen

Niets is te gek. Dus ook niet jouw dromen en ideeën voor een aanbouw. Wij bespreken graag alle mogelijkheden en wensen die jij hebt bij het plaatsen van een aanbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan of er een extra toillet ruimte gerealiseerd moet worden of dat er speciale wensen zijn voor het plaatsen van ramen en deuren.

Totaalpakket aanbouw

WBK Timmerwerken kan een aanbouw realiseren van A tot Z. Willem neemt hierbij alles uit handen en werkt al lang samen met vaste betrouwbare partners zoals loodgietes en elektriciens. WBK Timmerwerken blijft altijd het vaste aanspreekpunt in het realiseren van jouw aanbouw dromen.

Net dat beetje extra ruimte voor de hobby’er

Schuren

Een schuur of bijgebouw in de tuin zorgt voor extra comfort, bergruimte of een praktische hobbyruimte. WBK Timmerwerken beschikt over alle disciplines die benodigd zijn om een dergelijk project van A tot Z uit te voeren. Naast de bouw van een schuur of bijgebouw kan er ook advies gegeven worden omtrent regelgeving, vergunningen, technische eisen en duurzaamheid.

Type schuur

Een schuur kan uit verschillende materialen bestaan. Zo kan je een schuur bouwen van steen maar ook compleet van hout. met een houten schuur creeer je een natuurlijke look in jou tuin.

Garage bouwen

Naast schuren en bijgebouwen kan er ook gekeken worden naar het bouwen van garages. Dit kan aansluitend aan de bestaande woning of los op het erf.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Wil jij graag een nieuw dakraam, dakkapel, een nieuwe schuur, overkapping of iets anders? Wellicht kan WBK Timmerwerken jouw helpen om jouw droom te realiseren. Aarzel niet en neem contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort die mooie nieuwe schuur staan!