Het logo van WBKtimmerwerken.

WBK Timmerwerken voor al je Hang en Sluitwerk

Afwerking van timmerwerk is misschien wel net zo belangrijk als het timmerwerk zelf. Zo geldt dat ook voor al het hang en sluitwerk. Een goed beveiligde omgeving is immers een prioriteit.

hang en Sluitwerk door de profesional

Hang- en sluitwerk vervangen

Het correct afsluiten van je woning, erf of garage is van groot belang voor de veiligheid. Om deze veiligheid te waarborgen zijn een aantal punten belangrijk om in acht te nemen. Zo is de certificering een noodzakelijk punt als het gaat om het plaatsen van hang- en sluitwerk. WBK Timmerwerken is gecertificeerd om hang- en sluitwerk te plaatsen om jouw veiligheid te verhogen en/of te verbeteren

Vervanging en verbetering

Hang- en sluitwerk kan onderhevig zijn aan slijtage of het is gewoonweg verouderd en bevat niet meer de gewenste keurmerken zoals het politiekeurmerk voor sloten. Om de veiligheid te waarborgen kun je WBK Timmerwerken inschakelen om hang- en sluitwerk in bestaande situaties geheel of gedeeltelijk te vervangen en verbeteren. Alle werkzaamheden die hiervoor benodigd zijn kunnen zonder zorgen aan Willem overgelaten worden.

Totaalpakket hang- en sluitwerk

Willem bied graag full service voor de opdrachten. Wanneer het specifieke werkzaamheden voor hang- en sluitwerk betreft, is WBK Timmerwerken werkzaam in de regio rondom Tilburg en Waalwijk. Er wordt enkel met kwalitatief hoogstaand hang- en sluitwerk gewerkt. Op deze manier ben je er van verzekerd dat je duurzame kwaliteit hebt en jarenlang plezier en comfort zal hebben van het nieuwe hang- en sluitwerk.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Wil jij graag een nieuw dakraam, dakkapel, een nieuwe schuur, overkapping of iets anders? Wellicht kan WBK Timmerwerken jouw helpen om jouw droom te realiseren. Aarzel niet en neem contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort die mooie nieuwe schuur staan!