Het logo van WBKtimmerwerken.

Je huis isoleren? Start vandaag nog

Steeds meer om je heen richt zich op een energie neutraal betaan en dat is maar goed ook. Te hoge gas en energie prijzen zijn voor niemand leuk. Start daarom vandaag nog met de isolatie van je huis om die kosten lager te houden.

30% van de warmte verdwijnt via het dak

Isoleren van het dak

Je huis isoleren kan grote effecten hebben op je energie- en gasrekening, maar het geeft ook voordelen voor het comfort in huis. Zo blijft het in de zomer koeler en in de winter blijft de warmte beter hangen. Om dit te bereiken is het van belang dat je dak correct geïsoleerd is, want maar liefst 30% van de warmte verlaat het huis via het dak.

Isolatie van platte daken

Een plat dak van een nieuw te bouwen aanbouw of schuur wordt door WBK Timmerwerken meteen mee geïsoleerd. Is er een wens van isolatie van een dakkapel dan wordt dit ook direct bij plaatsing ervan geïsoleerd. Daarnaast kan WBK Timmerwerken ook schuine daken van binnenuit isoleren door isolatieplaten tussen de balken te plaatsen en deze netjes af te werken met gipsplaten.

Compleet isoleren van schuine daken

Wil je het schuine dak laten isoleren? Dan kan WBK Timmerwerken jouw dak ook van binnen tot buiten isoleren. Zo zorgen wij voor een correcte isolatie waarbij aan alles gedacht wordt, zoals isoleren tussen de balken, plaatsen van nieuw materiaal en het afwerken met het gewenste afwerkingsmateriaal zoals leien of dakpannen. Van binnenuit wordt alles netjes afgewerkt met gipsplaten.

Houd de warmte binnen en de kou buiten

Muurisolatie

WBK Timmerwerken kan je ook helpen bij het isoleren van muren. Het isoleren van de muren gebeurd door middel van een voorwand te plaatsen. Vervolgens wordt er een isolatiemateriaal tussen de bestaande muur en de voorwand geplaatst. WBK Timmerwerken realiseerd het plaatsen en afwerken van A tot Z.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Wil jij graag een nieuw dakraam, dakkapel, een nieuwe schuur, overkapping of iets anders? Wellicht kan WBK Timmerwerken jouw helpen om jouw droom te realiseren. Aarzel niet en neem contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort die mooie nieuwe schuur staan!