Het logo van WBKtimmerwerken.

WBK Timmerwerken voor al je renovaties

Bij WBK Timmerwerken zijn we van alle markten thuis. Zo geldt dat ook voor renovaties. Wij doen onder andere trap- en dakrenovaties, maar ook badkamer renovaties. Hulp nodig bij een renovatie binnen of buiten jouw huis? Neem dan contact met ons op!

Traprenovatie door de profesional

Traprenovaties

Heeft jouw trap beschadigingen of kraakt de trap heel erg? We weten allemaal hoeveel werk het kost om zelf de trap te renoveren. Bij WBK Timmerwerken kunnen wij jouw trap gedeeltelijk of volledig renoveren. Ook kunnen wij overzet tredes plaatsen om uw trap een nieuwe look te geven.

Complete trap op maat

Naast traprenovaties verzorgen wij ook complete trappen op maat. Wil jij je trap voorzien van een nieuwe look? Dan kunnen we bijvoorbeeld mooie nieuwe overzettredes realiseren voor jou trap. Of wil je een natuurlijke houten trap dan zijn er ook veel mogelijkheden.

Totaalpakket traprenovatie

Naast traprenovatie renoveren wij ook vlizo trappen en brengen wij nieuwe leuningen aan. Of kunnen wij zelfs LED-verlichting aanbrengen. Op het gebied van traprenovatie kunnen wij een totaalpakket aanbieden, gericht naar uw wensen.

Dakbedekking en renovatie door de profesional

Dak renovatie

Beschadigingen, ouderdom en de staat van een dak afwerking kunnen problemen leveren waar je niet op zit te wachten. Zo kun je last krijgen van lekkages, mos, verstopte gootjes of zelfs fysieke beschadigingen aan de dakafwerking. WBK Timmerwerken is gespecialiseerd in de werkzaamheden die nodig zijn voor het renoveren van een dak. Wacht niet te lang met het renoveren van je dak tot er lekkages en dergelijke ontstaan!

Duurzame dakbedekking

Voor het renoverene van platte daken wordt er gewerkt met EPDM-dakbedekking. Dit is een zeer duurzaam en UV bestendig materiaal. Daarnaast kan het in één stuk gelegd worden.

Dakbeddekking mogelijkheden

Alle werkzaamheden worden volledig en kwalitatief uitgevoerd. WBK Timmerwerken is ook in te schakelen voor alles wat met dakgoten, zinkwerk, afwerklijsten, boeiboorden, dakdoorvoeren ed te maken heeft.

Badkamer renovatie door de profesional

Badkamer renovatie

Is jouw badkamer toe aan vervanging? Of heb je een nieuw huis gekocht en wil je deze naar jouw smaak verbouwen. Dan kunnen wij jouw helpen om de badkamer van jouw dromen te krijgen. 

Badkamer renovatie impressie

Badkamer renovatie van begin tot eind

De badkamer renoveren kan voor vele een klus zijn waar ze liever niet aan beginnen. Toch kan het resultaat veel plezier opleveren. WBK Timmerwerken neemt al jouw werk uit handen en levert een complete badkamer renovatie van begin tot eind. 

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Wil jij graag een nieuw dakraam, dakkapel, een nieuwe schuur, overkapping of iets anders? Wellicht kan WBK Timmerwerken jouw helpen om jouw droom te realiseren. Aarzel niet en neem contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort die mooie nieuwe schuur staan!