Het logo van WBKtimmerwerken.

WBK Timmerwerken voor al je timmerwerken

Timmerwerken is een groot begrip. Zo ongeveer alles wat met houtbewerking te maken heeft valt onder timmerwerken. WBK Timmerwerken zou geen Timmerwerker zijn als het zich hierin niet verdiept.

Traprenovatie door de profesional

Alle timmerwerken op een rijtje

WBK Timmerwerken heeft zich verdiept in het realiseren van verschillende timmerwerken. Geen opdracht is te gek voor Willem. Zo is WBK Timmerwerken gespecialiseerd in zoal:

  • Traprenovaties
  • Dakrenovaties
  • Houtrot
  • Vloeren

Heb je ideeën of dromen voor je woning of bedrijven pand? Aarzel dan niet en deel deze met WBK Timmerwerken.

Trap renovatie

Toe aan een nieuwe look voor je trap, of wil je de hele trap repareren of vervangen? WBK Timmerwerken weet raad met jouw trap.

Dak renovatie

Dak problemen zoals lekkages of slijtage? WBK Timmerwerken vervangt, repareert of vernieuwt jouw dak volgens wens.

Dakbedekking en renovatie door de profesional

Vloeren

Een nieuwe vloer laten leggen? WBK Timmerwerken voert alle werkzaamheden uit op het gebied van houten vloeren. Willem zorgt voor een perfect gelegde vloer, correct aangebrachte bijpassende plinten en de leidingen worden perfect afgetimmerd. Dankzij de finishing touch kan je volop genieten van de nieuwe vloer en het extra comfort. Wens je een keramische of natuurstenen vloer? Dan kunnen de mogelijkheden samen besproken worden en wordt eventueel een van de betrouwbare partners erbij betrokken.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Wil jij graag een nieuw dakraam, dakkapel, een nieuwe schuur, overkapping of iets anders? Wellicht kan WBK Timmerwerken jouw helpen om jouw droom te realiseren. Aarzel niet en neem contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort die mooie nieuwe schuur staan!