Houtrot

Het probleem houtrot ligt altijd op de loer. Het is dan ook van belang om er op tijd bij te zijn, zodat grote ingrepen niet nodig zijn. WBK Timmerwerken heeft al vele mensen mogen helpen met het verhelpen en bestrijden van houtrot. Vaak komt dit natuurlijk voor bij buiten kozijnen. Wij komen graag bij u langs om te beoordelen wat de staat is van het onderhoud en in hoeverre houtrot al te veel is ingetreden.

WBK Timmerwerken kan indien nodig ‘gaten’ die gevallen zijn vullen met top kwaliteit 2 componenten houtrotvuller of als het nodig is ook delen van het houtwerk vervangen. Omdat WBK Timmerwerken een veelzijdig bedrijf is kan bij ernstige schade ook compleet nieuw timmerwerk worden uitgevoerd, dus inclusief bijvoorbeeld nieuwe kozijnen, glas, hang- en sluitwerk enzovoort.

Vraag ons vrijblijvend om eens een bezoek te brengen bij u thuis of uw bedrijf om de status van houtrot te beoordelen. Wij zullen daarna een passend en degelijk advies uitbrengen om zaken stap voor stap aan te gaan pakkken.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen