Het logo van WBKtimmerwerken.

De ervare timmerwerker van regio Goirle, Tilburg en omstreken

WBK Timmerwerken als fenomeen

Een timmerman dat ben je of dat ben je niet. Willem is dat zeker wel. Starten met WBK Timmerwerken was dan ook een logische stap in zijn carrière.

Al van jongs af aan heeft Willem het timmer vakmanschap gewaardeerd. Na het afronden van zijn timmer- en bouwopleiding is hij aan de slag gegaan voor diverse locale aannemers op het gebied van onderhoud en service werkzaamheden. Na jaren ervaring opgedaan te hebben heeft Willem in 2005 zijn eigen onderneming opgezet. Met al zijn kennis en vaardigheden werkt Willem nu zelfstandig voor eigen opdrachtgevers, zowel particulier als voor bedrijven.

wbk_timmerwerken_willem_frontview
wbk_timmerwerken_willem_backview

De timmerwerker voor iedere klus

Waarom kiezen voor WBK Timmerwerken?

WBK Timmerwerken realiseert kleine tot middelgrote verbouwingen voor zowel particulieren als bedrijven. U wordt compleet ontzorgt doordat Willem het complete pakket biedt. Geen enkele klus is te gek. Of u nou een dakraam afgetimmerd wil hebben, het plaatsen van een traphekje of de badkamer wil laten renoveren. Tijdens iedere klus wordt ten alle tijden een nette werkplek gerealiseerd. Zo is opruimen ook een standaard werkzaamheid die Willem uitvoert tijdens zijn klussen. Daarnaast heeft Willem persoonlijk contact hoog in het vaandel. U kunt dus rekenen op persoonlijk contact vooraf en tijdens alle werkzaamheden.

Wat WBK Timmerwerken al heeft bereikt

In de afgelopen jaren is WBK Timmerwerken iedere dag gegroeid als bedrijf. Steeds opnieuw komen er nieuwe afgeronde projecten bij op de teller, en dus ook nieuwe tevreden klanten!

Projecten afgerond

Tevreden klanten

Jaar ervaring

Spijkers gebruikt

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Wil jij graag een nieuw dakraam, dakkapel, een nieuwe schuur, overkapping of iets anders? Wellicht kan WBK Timmerwerken jouw helpen om jouw droom te realiseren. Aarzel niet en neem contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort die mooie nieuwe schuur staan!